Tapetați o tavă dreptunghiulară puțin adâncă (28 x 20 cm, capacitate de aproximativ 1,5 l) cu pișcoturi și stropiți-le cu lapte.
Tăiați kadayif-ul în bucăți mici și prăjiți-l într-o tigaie cu unt până se rumenește. Preparați budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Combinați kadayif-ul prăjit și budinca de fistic într-un bol și amestecați cu o lingură de lemn până obțineți o consistență cremoasă. Lăsați umplutura de kadayif cu fistic să se răcească.
Turnați lapte rece si smântâna într-un bol încăpător. Adăugați conținutul plicului de cremă Tiramisu și Mixează totul cu un mixer electric timp de aproximativ 3 minute, la viteză mare, până când obții o cremă fină și consistentă
Întindeți 1/3 din crema de tiramisu peste pișcoturi. Întindeți umplutura de kadayif cu fistic deasupra. Apoi acoperiți cu restul de cremă și dați la rece pentru scurt timp.
Tocați ciocolata. Într-o cratiță, aduceți smântâna pentru frișca la fierbere, luați-o de pe foc și topiți ciocolată în ea. Întindeți glazura de ciocolată peste crema de tiramisu cu o lingură și presărați cu fistic. Dați tiramisu-ul cu ciocolată și kadayif la frigider pentru cel puțin 4 ore.
Rețete asemănătoare
Deserturi cremă
Deserturi cremă