Se pun deoparte circa 8 inimioare de ciocolată. Restul inimilor de ciocolată se toacă grosier.
Vinul roșu (care se găsește în pachet alături de praful de cremă) și apa (ambele la temperatura camerei) se pun într-un vas de mixare. Se adaugă praful de cremă și, cu mixerul cu paletele de batere (bine degresate), se amestecă scurt, la viteză mică. Apoi se bate 2 minute la viteză mare. Frișca se bate spumă tare și se încorporează scurt în compoziție. Iaurtul se amestecă cu zahărul vanilat. Zmeura se alege.
Jumătate din cantitatea de cremă de vin roșu se repartizează egal în 4 pahare. Deasupra se așază câte 5 bucăți de zmeură. Peste zmeură se toarnă iaurtul. Peste iaurt se repartizează câte un strat de ciocolată mărunțită. La final se repartizează restul de cremă în pahare, apoi se lasă circa o oră la frigider.
Desertul se decorează cu câte 2 inimi de ciocolată și câteva bucăți de zmeură.
Rețete asemănătoare
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă