Flag

Mini prăjituri cu brânză

8 porții
Ușoară
40
Mini prăjituri cu brânză cu gelatină Dr. Oetker
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru mini prăjituri
100 gunt nesărat
165 gbiscuiți digestivi
20 gCacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
1 plicGelatină albă Dr. Oetker
300 gcremă de brânză grasă
100 mlsmântână lichidă pentru friscă 35% grăsime
1 plicMix pentru bezele Dr. Oetker
100 gzahăr tos
10 gFinesse Vanilie Bourbon - vanilia Bourbon
20 gCacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
Opțiuni de topping pentru plăcintă cu cireșe
5 - 6 cănicireșe proaspete, fără sâmburi
0,5 căniapă
2 lingurisuc de lămâie proaspăt stors
0,7 cănizahăr tos
4 linguriAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
0,25 lingurițeEsență naturală de migdală marocană 35 ml Dr. Oetker
Opțiunea de topping Berry
fructe de pădure proaspete
frișcă

Afișare produse

Picture - Cacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
Picture - Gelatină albă Dr. Oetker
Picture - Mix pentru bezele Dr. Oetker
Picture - Finesse Vanilie Bourbon - vanilia Bourbon
Picture - Cacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1

Pentru blat

Se ung și se tapetează cu hârtie de copt 8 forme rotunde cu diametrul de 6,5 cm și înălțimea de 5,5 cm. Se topește untul, se ia de pe foc și se adaugă biscuiții zdrobiți. Se amestecă apoi jumătate din cantitate, se presează pe fundul a 4 forme de copt. În amestecul de biscuiți rămas, se încorporează 1 lingură de cacao, apoi amestecul se repartizează pe fundul celorlalte 4 forme de copt rămase. Se lasă să se răcească cât e nevoie.

2

Se toarnă 120 ml de apă fierbinte într-o cană și se presară gelatina deasupra. Se amestecă până se dizolvă, apoi se lasă deoparte. Se pune crema de brânză într-un vas de mixare și se bate până când se înmoaie și devine netedă. Se încorporează crema. Se pregătește praful de bezea conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se bate până se întărește. Se adaugă zahărul și se bate pentru a forma o spumă groasă, care apoi se încorporează în amestecul de brânză.

3

Se pune jumătate din amestecul de brânză într-un alt vas de mixare și se amestecă cu extractul de Vanilie Madagascar și cu jumătate din gelatină. Se toarnă compoziția peste bazele de biscuiți cu cacao și se netezește.

4

Se cerne cacaua rămasă peste amestecul de brânză rămas și se încorporează la final gelatina. Compoziția se toarnă peste bazele simple de biscuiți. Se netezește. Toate cheesecake-urile se lasă la răcit timp de cel puțin 2 ore.

5

Pentru a servi, lăsați cheesecake-urile la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de a le scoate cu grijă din inele. Se transferă în farfurii de desert și se decorează cu umplutură de plăcintă cu cireșe.


Umplutura de cireșe

1. Într-o cratiță la foc mediu, se încălzesc cireșele, apa, sucul de lămâie, zahărul și amidonul de porumb.
2. Se aduc la fierbere; apoi se reduce focul la flacără mică și se fierbe, amestecând des, timp de aproximativ 10 minute.
3. Dacă folosiți, adăugați extract de migdale. Se răcește ușor înainte de a fi folosit ca topping.