Flag

Prăjitură cu căpșuni

10 - 12 porții
Ușoară
40
Un desert aromat și simplu și de preparat!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
După răcire se poate orna cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr Oetker.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru prăjituri
Tavă 35 x 25 cm

Ingrediente

Pentru prăjituri
150 mlulei
400 gfăină
500 gcăpșuni
5ouă
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
250 giaurt
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
250 gzahăr
1 lingurițăEsență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
1 prafsare

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Esență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
1

Într-un vas pentru mixer se pun uleiul, ouăle, zahărul și finess-ul de lămâie și se amestecă cu ajutorul unui mixer timp de 3 minute. 

2

Se adaugă iaurtul, făina amestecată cu praful de copt, sarea și se amestecă cu mixerul până la omogenizare. 

3

Compoziția obținută se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi se pun fructele.

Durată de coacere: 40 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C

  • După răcire se poate orna cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr Oetker.