Flag

Mini tortulețe cu musli și căpșuni

5 porții
Ușoară
40
Mini tortulețele cu musli și căpșuni combină fructele proaspete cu musli crocant pentru o senzaţie aparte
Explorați gustul iubirii cu mini tortulețele cu musli și căpșuni! Fiecare tortuleț este un simbol mic, dar profund al afecțiunii, perfect pentru a-ţi împărtăși sentimentele cuiva special. Aceste mini delicii oferă o experiență culinară, dar și emoțională unică.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Blat
100 gciocolată
50 gmargarină
150 gMusli Vitalis crocant cu fructe Dr. Oetker
Crema
1 plicPremium Pudding Ciocolată Belgiană Dr. Oetker
625 mllapte
1 plicPraf de spumă pentru deserturi cu gust de frișcă Dr. Oetker
Decorare mini tortulețe cu musli și căpșuni
500 gcăpșuni
100 gciocolată neagră
100 gciocolată albă

Afișare produse

Picture - Musli Vitalis crocant cu fructe Dr. Oetker
Picture - Premium Pudding Ciocolată Belgiană Dr. Oetker
Picture - Praf de spumă pentru deserturi cu gust de frișcă Dr. Oetker
1

Pentru cremă

Se amestecă praful de pudding cu puțin lapte, urmărind instrucțiunile de pe pachet. În paralel, se fierb 500 ml lapte împreună cu cele 3 linguri de zahăr și se adaugă peste amestecul de pudding preparat anterior. Se mai fierbe încă un 1 minut toată compoziția, amestecând ușor pentru omogenizare. 
Se bate apoi frișca, folosind praful pentru deserturi cu gust de frișcă, împreună cu 125 ml lapte. Se mixează totul până se obține o consistență cremoasă, specifică de frișcă.
Se amestecă apoi compoziția de budincă și cea de frișcă preparate anterior și se obține astfel crema cu care se vor umple ulterior mini tortulețele de musli.

2

Pentru blat

Se amestecă 150 gr de musli împreună cu ciocolata topită și margarina. Se așază crusta pentru blat astfel obținută în câteva forme mici rotunde și se lasă să se întărească. 
Se taie căpșunile în jumătate și se lipesc cu ciocolată topită pe marginile crustei întărite de musli, de jur împrejur, folosind o pungă tip posh. Se lasă apoi să se întărească mini tortulețele astfel obținute, timp de câteva minute.

3

Pentru decorarea mini tortulețelor cu musli și căpșuni

Separat se creează din 100 g ciocolată topită câteva forme de inimă din ciocolată albă, apoi se face același lucru și cu ciocolata neagră. Inimile de ciocolată astfel obținute se lasă la răcit, pentru a avea timp să se întărească bine. 
La final se umple cu cremă mijlocul mini tortulețelor de musli și se decorează pe deasupra cu inimi de ciocolată albă și neagră.