
Într-un bol se amestecă făina cu bicarbonatul și puțină sare. În alt bol se adăugă uleiul, ouăle, zahărul, coaja și zeama de lămâie și se mixează bine cu un mixer. Se adăugă făina, se mixează. Se împachetează aluatul în folie de plastic și se pune în frigider 60 min.
Până se încinge bine forma de copt nuci, se împarte aluatul în bile de 6–7 g, pe care le coci în forma de nuci. După ce cojile de nuci s-au răcorit, se tăiat excesul de aluat copt de pe marginea lor și se lasă deoparte.
Pentru cremă, se mixează bine untul cu zahărul, până ce amestecul se deschide la culoare. Se încorporează bine cacaua, apoi se adaugă nucile măcinate și resturile de aluat mărunțite și se amestecă bine.
Umpleți cojile de nuci cu crema pregătită și gata.
Rețetă realizată în colaborare cu @mihai.gateste
Rețete asemănătoare

Gustări

Gustări

Gustări