Flag

Pandișpan cu căpșuni

10 - 12 felii
Ușoară
30
Prăjitură pufoasă și aromată cu capșuni.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru pandișpan
Formă dreptunghiulară: 30x20 cm

Ingrediente

Pentru pandișpan
450 gcăpșuni
5gălbenușuri
5albușuri
150 gzahăr
150 gunt
150 gfăină
100 gpudră de migdale
0,5 plicuriPraf de copt cu Șofran Dr. Oetker
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 lingurițăEsență de vanilie 38 ml Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt cu Șofran Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Esență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
1

Se spală căpşunile și se curăţă de codițe. Se taie în sferturi și se lasă la scurs într-o sită.

2

Albușurile se bat spumă cu mixerul împreună cu sarea, jumătate din cantitatea de zahăr și zahărul vanilinat.

3

Untul se mixează cu restul de zahăr; se adaugă gălbenușurile unul câte unul, apoi se adaugă albușurile bătute spumă.

4

Făina şi pudra de migdale se amestecă cu praful de copt și se înglobează ușor în compoziția de mai sus.

5

Aluatul obținut se toarnă în forma tapetată cu hârtie de copt, apoi se presară fructele.

Durată de coacere: 30 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C