Flag

Pandișpan vegan Victoria

8 - 10 felii
Ușoară
20
Descoperiţi pandișpanul vegan Victoria, un desert rafinat și delicios, fără ingrediente de origine animală.
Pandișpanul vegan Victoria reprezintă o reinterpretare sănătoasă și gustoasă a clasicului desert. Cu ingrediente vegane și fără compromisuri în gust, acest pandișpan îmbină savoarea autentică cu o textură pufoasă. Fără ouă sau lactate, este potrivit pentru toți iubitorii de dulce, inclusiv pentru...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru blat
300 mllapte de soia Inedit
15 mlsuc de lămâie
400 gfăină
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
200 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
150 gzahăr brun
200 mlulei vegetal
15 gpastă de vanilie din Madagascar
Pentru umplutură
200 gglazură tip cremă de unt
100 ggem de căpșuni
Pentru decorare
15 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1

Pregătire

Se preîncălzește cuptorul. Se ung și se tapetează 2 forme rotunde de copt cu diametrul de 20 cm. Se amestecă laptele de soia cu sucul de lămâie până când începe să se prindă și să se îngroașe, apoi se pune deoparte.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

2

Prepararea blatului

Într-un vas de mixare mare se amestecă făina, praful de copt și zahărul până la omogenizare.

3

Se adaugă uleiul, pasta de vanilie și amestecul de lapte de soia și se amestecă până la omogenizare.

4

Compoziția rezultată se repartizează egal în cele 2 forme de copt și se nivelează. Se coace pentru 25-30 de minute până când capătă o culoare aurie maronie. Prăjitura se lasă să se răcească în forma de copt pentru circa 10 minute, apoi se scoate și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească complet.

Durată de coacere: 25 Minute

5

Asamblarea pandișpanului vegan Victoria

După ce prăjitura s-a răcit, cu un cuțit cu lama zimțată se decupează partea superioară în formă de dom. Crema de unt se mai amestecă o dată și apoi se întinde peste primul blat folosind un cuțit paletă.

6

Se întinde un strat de gem de căpșuni peste crema de unt și se nivelează, lăsând liberă o porțiune mică pe margine pentru a permite gemului să se întindă după ce următorul blat va fi așezat deasupra.

7

Se așază următorul blat peste stratul de gem și se presară cu zahăr pudră. Prăjitura vegană Victoria poate fi acum servită!

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.