Flag

Tort Red Velvet

12 felii
Ușoară
50
Tortul Red Velvet este un desert seducător datorită culorii sale intense de roșu, iar gustul său delicat de vanilie îl face cu adevărat irezistibil.
Tortul Red Velvet este un desert iconic cu un aspect vibrant și o textură moale și catifelată. Gustul său distinct de vanilie și cacao se împletește armonios cu crema de brânză, creând o explozie de savoare. Un deliciu rafinat, perfect pentru a bucura papilele gustative.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru a face zară, adăugați 10 ml oțet la 230 ml lapte, lăsați deoparte timp de 5 minute înainte de utilizare.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru tort Red Velvet
300 gfăină
2 linguriCacao Dr. Oetker
3 linguriPraf de copt Dr. Oetker
1 lingurițăEsență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
1 lingurăsare
300 gzahăr tos
2ouă
270 mlulei
240 mllapte bătut / zară
20 mlColorant alimentar roșu Dr. Oetker
Pentru glazura cu crema de brânză
500 gcremă de brânză
100 gzahăr pudră
60 mlfrișcă

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Esență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
1

Pregătire

Preîncălziți cuptorul la 170˚C. Tapetați 3 forme rotunde pentru tort (20 sau 22 cm) cu hârtie rezistentă la grăsime.

2

Pentru aluatul de tort Red Velvet

Puneți toate ingredientele pentru prăjitură într-un bol de mixare. Se amestecă la viteză medie timp de 3 minute, răzuind bolul din când în când.

3

Împărțiți aluatul în 3 forme de prăjitură și coaceți la 170˚C timp de 25 - 30 de minute.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 25 - 30 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C

4

Răciți tortul timp de 10 minute și apoi îl scoateți din tavă, lăsați deoparte până când se răcește complet.

5

Pentru crema de brânză

Bateți crema de brânză, frișca și zahărul pudră la viteză mare până se formează un vârf tare.

6

Preparare tort Red Velvet

Aplicați o treime din cremă de brânză pe primul și al doilea strat de prăjitură, puneți-le în sandvici pe toate împreună și apoi întindeți restul de cremă de brânză pe deasupra și pe părțile laterale ale tortului.

7

Decorare tort Red Velvet

Deasupra prăjiturii se adaugă crema de brânză și se decorează cu firimiturile de tort rămase, dacă se dorește.

  • Pentru a face zară, adăugați 10 ml oțet la 230 ml lapte, lăsați deoparte timp de 5 minute înainte de utilizare.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.