Flag

Vafe vegane

6 bucăți
Ușoară
20
Aceste vafe aerate se prepară rapid și în plus sunt și vegane!
Vafele vegane reprezintă o alegere delicioasă și sănătoasă pentru toți iubitorii de gusturi autentice și veg-friendly. Cu o textură crocantă și o aromă îmbietoare, aceste vafe sunt potrivite pentru un stil de viață sănătos. Savuraţi acest deliciu vegan cu gust autentic!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vafele pot fi servite după dorință cu dulceață de vișine.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
125 gmargarină vegană
50 gzahăr
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 prafsare
250 gfăină
2 lingurițePraf de copt Dr. Oetker
300 mlbăutură din ovăz neîndulcită
Pentru presărare
Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1

Pregătirea vafelor

Se încălzește aparatul de copt vafe la treapta cea mai înaltă. Sfat: acordați atenție instrucțiunilor de utilizare ale aparatului.

2

Prepararea vafelor

Se freacă margarina spumă într-un vas, folosind mixerul cu paletele de batere. Puțin câte puțin se adaugă zahărul, zahărul vanilat și sarea sub batere continuă până când se obține o masă legată omogenă. Se amestecă făina și praful de copt și se încorporează alternativ împreună cu laptele de ovăz la viteză medie.

3

Coacerea vafelor

Aparatul de copt vafe se reglează la o temperatură medie și se unge. Pentru fiecare vafă se toarnă în aparat circa 2 linguri de aluat care se întinde cu ajutorul unei linguri. Vafele se coc apoi până când capătă o culoare galben aurie.

4

Vafele se așază pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească sau se servesc calde. După dorință vafele pot fi presărate cu zahăr pudră

  • Vafele pot fi servite după dorință cu dulceață de vișine.