Tarte au chocolat

Mix pentru tartă cu ciocolată

Tarta cu ciocolată este mixul ideal pentru toți iubitorii de ciocolată. Adăugând doar 123 g unt topit și 3 ouă, vei obține o prăjitură cu gust intens de ciocolată și consistență ușor umedă, numai bună pentru un moment de răsfăț, alături de cei dragi.

Mod de preparare

1

Pregătire aluat

Se tapetează cu hârtie de crop o formă cu diametrul de 26 cm.

Se preîncălzeşte cuptorul: 
Cuptor electric 190°C / Cuptor cu gaz: 200°c 

Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru tarta cu ciocolată, ouăle şi untul topit. 
Se amestecă toate ingredientele cu mixerul pentru început la viteză mică şi apoi la viteză maximă timp de 3 minute. Compoziţia astfel obţinută se toarnă în forma pregătită şi se nivelează. 

2

Coacere

 

Forma se introduce în cuptor și se coace în partea de mijloc timp de 20 de minute. 

la finalul timpului de coacere se verifică dacă tarta este gata prin introducerea unui cutit în mijlocul acesteia.
Tarta este coaptă dacă aluatul nu se lipește de cuțit. 

Atențe! Tarta are consistență ușor umedă. 
Prelungirea timpului de coacere va influența consistența acesteia. 

După coacere se desprind marginile tartei cu ajutorul unui cuțit și se lasă în formă să se răcească. 
Țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră. Pe întreaga durată a coacerii ușa cuptorului se păstrează închisă. 

3

Servire

După ce tarta cu ciocolată s-a răcit se îndepărtează hârtia de copt și se așează pe un platou.

Înainte de a fi consumată, peste tarta cu ciocolată se presară zahăr pudră. 

Prăitura are consistență ușor umedă. 

4

Altă sugestie de preparare

Se prepară tarta cu ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

  • 500 ml smântână pentru frișcă - se bate cu mixerul timp de 1 minut la viteză mare. 
  • Peste smântână se adaugă 2 plicuri de întăritor de frișcă Dr. Oetker, 2 plicuri Zahăr vanilinat Dr. Oetker, 2 lingurițe de zahăr pudră și se amestecă cu mixerul până când frișca se întărește.
  • La final se încorporează 2 lingurițe de cafea solubilă rece (obținută din 2 lingurițe de cafea solubilă dizolvată într-o lingură de apă fierbinte) și se amestecă cu ajutorul unei linguri. 
  • Crema obtinută se pune peste tarta cu ciocolată și se decorează cu fructe (zmeură, afine, căpșuni) și ciocolată rasă. 
Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu