Flag

Crumble de căpșuni – calde cu crustă crocantă

despre 6 porții
Ușoară
20
Căpșuni, musli și înghețată din belșug
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteți prepara crumble-ul de căpșuni și într-o singură formă de copt, mai mare (volum de circa 1 l).
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru umplutură
500 gcăpșuni
Pentru aluatul sfărâmicios
150 gMusli Vitalis crocant cu ciocolată
75 gunt moale
75 gzahăr
100 gfăină de grâu
Adițional
6 cupeînghețată de vanilie

Afișare produse

1

Pregătirea

Căpșunile se spală, se curăță, se taie în sferturi apoi se repartizează în 6 forme de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Pentru aluat

Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare apoi se amestecă cu mixerul (cu paletele de batere) până ce se obține un aluat sfărâmicios. Acest aluat se repartizează peste căpșunile din formele de copt. Se introduc în cuptor și se coc.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: despre 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C


Decorarea

Crumble-ul de căpșuni se servește ideal cald împreună cu înghețata de vanilie.

  • Puteți prepara crumble-ul de căpșuni și într-o singură formă de copt, mai mare (volum de circa 1 l).