Flag

Prăjitură vegană cu rubarbă și căpșuni

12 porții
Ușoară
40
Prăjitura vegană cu rubarbă și căpșuni, o combinație armonioasă de arome
Îmbrățișați savoarea primăverii cu prăjitura vegană cu rubarbă și căpșuni, o combinație armonioasă de dulce și ușor acrișor ce promite să vă încânte papilele gustative. Această prăjitură își propune să aducă pe masa dumneavoastră gustul revigorant al rubarbei și dulceața căpșunilor, toate într-o ...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru forma de Quiche
Tavă de copt rotundă (cu diametrul de 28 cm)

Ingrediente

Pentru forma de Quiche
grăsime (puțină)
Pentru crema de budincă vegană
1 plicPremium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
2 lingurizahăr
500 mlBăutură din soia Inedit simplă - cu gust de vanilie, neîndulcită
Pentru crema de fructe
500 grubarbă
250 gcăpșune
Pentru aluatul sfărâmicios
150 gfăină
150 gfulgi de secară
150 gzahăr
1 plicZahăr vanilinat bourbon Dr. Oetker
150 gmargarină vegană

Afișare produse

Picture - Premium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
Picture - Zahăr vanilinat bourbon Dr. Oetker
1

Crema de budincă

Se amestecă praful de budincă cu zahărul. Se amestecă adăugând treptat cel puțin 6 linguri de băutură de soia până ce se obține o compoziție omogenă. Restul de băutură de soia se dă în fiert, se ia de pe foc, apoi se adaugă compoziția preparată anterior amestecând cu un tel. Se dă din nou în fiert și se fierbe minim 1 minut, amestecând continuu. 
Forma de quiche se unge. Se preîncălzește cuptorul.
Cuptor electric: circa 200 °C 
Cuptor cu gaz: circa 200 °C 

2

Crema de fructe

Rubarba se spală, se curăță și se taie în bucăți de 1 cm. Căpșunile se spală, se curăță și în funcție de mărime, se taie în sferturi sau în jumătăți. Fructele astfel pregătite se împrăștie omogen în forma de quiche.

3

Aluatul sfărâmicios

Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare și se amestecă cu mixerul cu platele de batere până ce se obține un aluat sfărâmicios. Budinca se toarnă în stropi peste fructe, se întinde, apoi se acoperă cu aluatul sfărâmicios. Forma se introduce în cuptor și se coace.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 30 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

4

Servire prăjitura vegană cu rubarbă și căpșuni

Prăjitura se lasă în forma de copt pe un grătar de bucătărie să se răcească sau se servește caldă.  Înainte de servire se pudrează cu zahăr pudră.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.