Flag

Bețișoare din foietaj cu migdale

12 bucăți
Ușoară
20
Aluat de foietaj - copt crocant cu felii de migdale și zahăr granulat
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Batoanele de patiserie se pot păstra în cutii bine sigilate aproximativ 4 zile sau se pot congela.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Aluat foietaj
275 galuat foietaj congelat Morărița
Pentru împrăștiere și stropire
1ou (mărimea M)
50 gmigdale feliate
60 gzahăr
Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)

Afișare produse

Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)
1

Tapetaţi tava cu cu hârtie de copt. Preîncălziţi cuptorul.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 220 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C

2

Tăiaţi pe jumătate foaia de foietaj. Bateţi oul și ungeţi ambele jumătăți cu el. Presăraţi o parte cu aproximativ 2/3 din migdale și zahăr granulat. Folosind hârtie, îndoiţi cealaltă parte peste partea presărată și apăsaţi ferm. Ungeţi blatul cu ou și presăraţi cu migdalele rămase și zahăr. Cu un cuțit ascuțit, tăiaţi partea scurtă în 12 fâșii de aproximativ 2 cm lățime. Răsuciţi benzile împreună și puneţi-le pe tava de copt. Se introduce tava la cuptor şi se reduce temperatura cuptorului.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 18 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

3

Așezaţi pe un grătar, pe hârtia de copt, și lăsaţi la răcit. Se presară cu zahăr pudră înainte de servire.

  • Batoanele de patiserie se pot păstra în cutii bine sigilate aproximativ 4 zile sau se pot congela.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.