Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Brioșe cu brânză

Pufoase și aromate

12 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brioșe cu brânză

Forme de brioșe:

Pentru aluat:

100 g biscuiți cu unt și cereale integrale
100 g unt

Pentru umplutură:

300 g brânză cremoasă de vaci
125 g cremă de brânză
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
3 linguri suc de lămâie
2 ouă

Pentru glazurare:

2 conserve compot de mandarine (masa scursă 175 g)
100 ml suc de mandarine
1 plic Tort-Gelee Transparent Dr. Oetker
2 linguri zahăr
150 ml bitter

Pentru decorare:

fistic mărunțit

preparation

Mod de preparare

1

Se așază formele de hârtie în tava de brioșe. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluatul sfărâmicios: Biscuiții se pun într-o pungă din plastic. Punga se închide bine, apoi folosind un sucitor, biscuiții se zdrobesc fin. Într-o oală se topește untul, apoi oala se ia de pe foc, se adaugă biscuiții zdrobiți și se amestecă bine. Câte o lingură din această compoziție se pune în câte o formă de brioșe, apoi se apasă ușor. Tava se introduce în cuptor și se precoace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 5 Minute

3

Umplutura: Se amestecă toate ingredientele într-un bol, cu mixerul, cu paletele de batere, până se obține o compoziție omogenă, lucioasă. Compoziția se repartizează egal peste aluatul din formele de brioșe apoi se continuă coacerea:

Cuptor electric 160 °C

Cuptor cu aer cald 140 °C

Durată de coacere: despre 55 Minute

4

Brioșele se lasă la răcit în forme.

5

Glazura: Mandarinele se scurg pe o sită, iar din siropul scurs se măsoară 100 de ml. Mandarinele scurse se repartizează peste brioșe. Tort Gelee-ul se prepară așa cum este indicat pe plic, dar cu siropul din compot și cu bitter în loc de apă. Jeleul lichid se toarnă puțin câte puțin peste mandarine, apoi se presară fisticul.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii