Flag

Brioșe cu brânză

12 bucăți
Ușoară
40
Pufoase și aromate
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru un efect de culoare, puteți folosi Tort Gelee roșu Dr. Oetker
Recipe Tips
Puteți înlocui compotul de mandarine cu compot de piersici.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
100 gbiscuiți cu unt și cereale integrale
100 gunt
Pentru umplutură
300 gbrânză cremoasă de vaci
125 gcremă de brânză
125 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
3 lingurisuc de lămâie
2ouă
Pentru glazurare
2 conservecompot de mandarine (masa scursă 175 g)
100 mlsuc de mandarine
1 plicTort-Gelee Transparent Dr. Oetker
2 lingurizahăr
150 mlbitter
Pentru decorare
fistic mărunțit

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Tort-Gelee Transparent Dr. Oetker
1

Se așază formele de hârtie în tava de brioșe. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluatul sfărâmicios: Biscuiții se pun într-o pungă din plastic. Punga se închide bine, apoi folosind un sucitor, biscuiții se zdrobesc fin. Într-o oală se topește untul, apoi oala se ia de pe foc, se adaugă biscuiții zdrobiți și se amestecă bine. Câte o lingură din această compoziție se pune în câte o formă de brioșe, apoi se apasă ușor. Tava se introduce în cuptor și se precoace.

Durată de coacere: despre 5 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

3

Umplutura: Se amestecă toate ingredientele într-un bol, cu mixerul, cu paletele de batere, până se obține o compoziție omogenă, lucioasă. Compoziția se repartizează egal peste aluatul din formele de brioșe apoi se continuă coacerea:

Durată de coacere: despre 55 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 140 °C

4

Brioșele se lasă la răcit în forme.

5

Glazura: Mandarinele se scurg pe o sită, iar din siropul scurs se măsoară 100 de ml. Mandarinele scurse se repartizează peste brioșe. Tort Gelee-ul se prepară așa cum este indicat pe plic, dar cu siropul din compot și cu bitter în loc de apă. Jeleul lichid se toarnă puțin câte puțin peste mandarine, apoi se presară fisticul.

  • Pentru un efect de culoare, puteți folosi Tort Gelee roșu Dr. Oetker
  • Puteți înlocui compotul de mandarine cu compot de piersici.