Flag

Brioșe cu bucățele de ciocolată

despre 12 bucăți
Ușoară
20
Brioșe cu bucățele de ciocolată: Rețetă delicioasă, textură moale și ciocolată savuroasă. O încântare pentru iubitorii de dulciuri!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Brioșele sunt mai gustoase, dacă sunt servite calde.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
200 gfăină
75 gAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
2 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
75 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
4ouă
175 gunt sau margarină moale
75 gciocolată neagră

Afișare produse

Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Pentru aluat, se amestecă într-un vas de mixat făina, amidonul alimentar și praful de copt.

2

Se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, ouăle și untul (sau margarina). Se amestecă cu mixerul, folosind paletele de batere, circa 2 minute până se obține un aluat omogen.

3

Ciocolata se mărunţeşte și două treimi din cantitate se încorporează în aluat. Aluatul se toarnă în forma de brioșe.

4

Peste aluat se presară restul de ciocolată. Se introduce tava la cuptor.

Durată de coacere: despre 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

5

Brioșele se lasă după coacere încă 10 minute în forma de copt, apoi se scot cu grijă (folosind eventual un cuțit pentru a le desprinde mai bine) și se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie.

  • Brioșele sunt mai gustoase, dacă sunt servite calde.