Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Brownie

Ideale alături de o ceașcă de cafea

despre 25 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brownie

Pentru aluat:

250 g ciocolată menaj
200 g unt sau margarină moale
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 praf sare
3 ouă
75 g făină
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
50 g Cacao Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se mărunțește ciocolata și se topește pe baie de vapori. Forma de copt se unge cu grasime (dimensiunile formei: 25 x 20 cm). Cuptorul se preîncălzește.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

2

Aluat: Untul sau margarina se pun într-un vas de mixare și se spumează cu ajutorul mixerului (folosind paletele de batere). Se încorporează treptat zahărul, zahărul vanilat și sarea și se bat toate ingredientele, până ce se obține o masă legată. Se încorporează ouăle, câte unul, pe rând, la cca jumătate de minut, la viteză mare. Se încorporează apoi ciocolata topită. Se amestecă făina cu praful de copt și cu cacaua, apoi se încorporează în compoziție. Aluatul se întinde în forma de copt și se coace.

Durată de coacere: despre 30 Minute

Negresele se lasă în tavă, pe un grătar de bucătărie, să se răcească.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii