Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Chec clasic

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Chec clasic

Formă de chec (11 x 30 cm):

Pentru aluat:

250 g unt sau margarină moale
200 g zahăr tos
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 priză sare
despre 3 - 4 picături Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
4 ouă
125 g făină
125 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
0,5 lingurițe Praf de copt Dr. Oetker

Pentru decorare:

100 g ciocolată cu lapte
25 g grăsime de nucă de cocos

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat untul sau margarina se topesc, se toarnă într-un vas și se lasă la rece. După ce grăsimea s-a reîntărit, se freacă spumă, folosind mixerul (paletele de batere), la viteză mare.

2

Se adaugă treptat și se încorporează zahărul, zahărul vanilinat, sarea și esența Se mixează totul, până ce se obține o compoziție omogenă. Se încorporează apoi treptat ouăle, fiecare ou se bate circa jumătate de minut.

3

Făina se amestecă cu amidonul alimentar și cu praful de copt și se încorporează în compoziție. Se unge forma de chec (11 x 30 cm) și se toarnă apoi compoziția. Forma se introduce la cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 65 - 75 Minute

4

Checul se scoate din formă pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.

5

Pentru decorare, se mărunțește ciocolata, se adaugă grăsimea de nucă de cocos și se topesc într-un vas, la baie de aburi, la foc mic. Cu această glazură se unge checul, după ce s-a răcit, folosind o pensulă. Glazura se lasă să se întărească.

Un desert delicios

despre 15 bucăți

grad de dificultate redus 80 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii