Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Chec clasic

Un desert delicios

despre 15 bucăți

grad de dificultate redus 80 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Chec clasic

Formă de chec (11 x 30 cm):

Pentru aluat:

250 g unt sau margarină moale
200 g zahăr tos
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 priză sare
despre 3 - 4 picături Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
4 ouă
125 g făină
125 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
0,5 lingurițe Praf de copt Dr. Oetker

Pentru decorare:

100 g ciocolată cu lapte
25 g grăsime de nucă de cocos

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat untul sau margarina se topesc, se toarnă într-un vas și se lasă la rece. După ce grăsimea s-a reîntărit, se freacă spumă, folosind mixerul (paletele de batere), la viteză mare.

2

Se adaugă treptat și se încorporează zahărul, zahărul vanilinat, sarea și esența Se mixează totul, până ce se obține o compoziție omogenă. Se încorporează apoi treptat ouăle, fiecare ou se bate circa jumătate de minut.

3

Făina se amestecă cu amidonul alimentar și cu praful de copt și se încorporează în compoziție. Se unge forma de chec (11 x 30 cm) și se toarnă apoi compoziția. Forma se introduce la cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 65 - 75 Minute

4

Checul se scoate din formă pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.

5

Pentru decorare, se mărunțește ciocolata, se adaugă grăsimea de nucă de cocos și se topesc într-un vas, la baie de aburi, la foc mic. Cu această glazură se unge checul, după ce s-a răcit, folosind o pensulă. Glazura se lasă să se întărească.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii