Flag

Clătite bretone

8 bucăți
Ușoară
15
Fără gluten – o rețetă clasică, rapidă și delicioasă
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
1 gMix pentru clătite fără gluten 160
500 mllapte
2ouă
1 lingurăulei sau unt topit
ulei sau unt pentru uns
Pentru umplutură
100 gvișine fără sâmburi din compot
250 gbrânză dulce
2 lingurizahăr tos

Afișare produse

Picture - Mix pentru clătite fără gluten 160
1

Pregătire aluat

Într-un vas se bat ouăle și laptele cu un tel. Se toarnă treptat mixul de clătite și se amestecă timp de 1 minut. La final, se adaugă o lingură de ulei.

2

Prăjire

Se ia o tigaie Ø 24 cm, se unge cu ulei și se încinge la foc mediu. Cu ajutorul unui polonic se toarnă un strat de aluat în tigaie și se prăjește pe ambele părti.

3

Servire

Clătitele se pun pe o farfurie, se repartizează umplutura, se împachetează  și se servesc.