Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Clătite bretone

Fără gluten – o rețetă clasică, rapidă și delicioasă

8 bucăți

grad de dificultate redus 15 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Clătite bretone

Pentru aluat:

Mix pentru Clătite
500 ml lapte
2 ouă
1 lingură ulei sau unt topit
ulei sau unt pentru uns

Pentru umplutură:

100 g vișine fără sâmburi din compot
250 g brânză dulce
2 linguri zahăr tos

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire aluat

Într-un vas se bat ouăle și laptele cu un tel. Se toarnă treptat mixul de clătite și se amestecă timp de 1 minut. La final, se adaugă o lingură de ulei.

2

Prăjire

Se ia o tigaie Ø 24 cm, se unge cu ulei și se încinge la foc mediu. Cu ajutorul unui polonic se toarnă un strat de aluat în tigaie și se prăjește pe ambele părti.

3

Servire

Clătitele se pun pe o farfurie, se repartizează umplutura, se împachetează  și se servesc.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii