Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Coroniță cu nuci

Va înfrumuseța orice masă

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Coroniță cu nuci

Pentru aluat:

300 g făină
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
75 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
125 g brânză de vaci proaspătă
75 ml lapte
75 ml ulei

Pentru umplutură:

200 g alune de pădure măcinate
100 g zahăr
1 linguriță Esență de migdale 38 ml Dr. Oetker
1 albuș
1 ou
3 linguri apă

Pentru ungere:

1 gălbenuș
1 linguriță lapte

preparation

Mod de preparare

1

Se unge tava și se tapetează cu hârtie de copt.

2

Se amestecă făina cu praful de copt și se cerne într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă cu mixerul până la obținerea unui aluat neted.

3

Se prelucrează aluatul pe suprafața de lucru presărată cu făină și se întinde într-o tavă dreptunghiulară de cca. 45 x 35 cm.

4

Se amestecă ingredientele pentru umplutură până se obține o compoziție omogenă. Se întinde umplutura pe dreptunghiul de aluat lăsând liberă o margine de cca. 1 cm.

5

Se rulează aluatul și se așează rola în formă de coroniță pe tava de copt. Se bate gălbenușul cu laptele și se unge coronița.

6

Se crestează coronița la adâncime de 5 mm în formă de stea. Se introduce tava în cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: 35 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii