Preîncălziți cuptorul la 180°C/160°C/Marcă de gaz 4. Așezați formele de copt într-o tavă de cupcake.
Untul și zahărul se amestecă până devin cremoase. Treptat adăugați ouăle și esența de lămâie. Dacă amestecul începe să se coaguleze, adăugați puțină făină. Încorporați făina rămasă și praful de copt cu o lingură.
Puneţi linguri de amestec în formele de copt și coaceţi 20-25 de minute până când crește bine și devin ferme la atingere. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un grătar.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Odată ce brioșele s-au răcit, faceți o mică gaură în centru și adăugați o lingură de lemon curd în centrul fiecărui cupcake.
Adăugați treptat zahărul în albușuri, amestecând continuu la viteză mare până când amestecul devine tare și lucios. Puneți amestecul într-o pungă prevăzută cu o duză mare în formă de stea și introduceți fiecare cupcake.
Pentru a face toppingul de bezea, urmând instrucțiunile de pe ambalaj, turnați într-un vas apă rece de la frigider, împreună cu mixul de bezea și amestecaţi cu mixerul la viteză mică pentru omogenizare, iar apoi timp de 6 minute la viteză mare.
Folosiți o torță pentru a arde exteriorul bezelei, având grijă să nu ardeți formele de hârtie. Dacă nu aveți o torță, puteți pune cupcakes sub flacără pentru câteva minute, dar urmăriți cu mare atenție, deoarece se vor arde foarte repede.
Adăugați coajă de lămâie și acoperiți cu o felie de lămâie!
Pentru a se servi proaspete, cel mai bine este să fie consumate în ziua preparării deoarece bezeaua nu se păstrează foarte bine. Se pot păstra la frigider pentru max. o zi dacă este nevoie.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:60 Medie12 bucăți