Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fulgi de cocos

Rafinati si deliciosi

despre 90 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fulgi de cocos

Pentru aluat:

2 gălbenușuri
1 ou
200 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de portocale Dr. Oetker
200 g brânză proaspătă
300 g Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker

Pentru decorare:

150 g Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluat: Se amestecă într-un vas de mixat cele 2 gălbenușuri, oul, zahărul, zahărul vanilinat și Finesse-ul, folosind mixerul, la viteză mare, timp de 2 minute. Se încorporează brânza proaspătă și fulgii de nucă de cocos. Aluatul se așază în tavă cu ajutorul a două lingurițe.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: 10 Minute

3

Decor: Glazura de ciocolată se înmoaie conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Partea de jos a fulgilor de cocos se scufundă în glazură. Fulgii de cocos se așază pe hârtia de copt și se lasă a se întări glazura.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii