Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri

Pentru aluat:

375 g unt sau margarină moale
250 g zahăr
2 plicuri Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 praf sare
500 g făină
125 g migdale curățate de coajă și mărunțite

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina, folosind mixerul la viteză mare. Se încorporează treptat, puțin câte puțin, zahărul, zahărul vanilinat și sarea. Se amestecă până ce se obține o compoziție omogenă. Făina se cerne, două treimi din aceasta se încorporează în compoziție, în porții mici, folosind mixerul la viteză medie.

2

Compoziția de aluat se amestecă manual cu restul de făină și cu migdalele, pe un blat de bucătărie, tapetat cu făină, până ce se obține un aluat omogen, care apoi se rulează. Acesta se introduce în aparatul de fursecuri. Fursecurile obținute se așază în tava.Tăvile cu biscuiți se coc separat (în cazul cuptoarelor cu aer cald, tăvile pot fi coapte împreună).

Cuptor electric 200 °C

Cuptor cu aer cald 180 °C

Durată de coacere: despre 10 - 15 Minute

3

Biscuiții se scot din tavă și se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie.

Un preparat care poartă cu sine aroma copilăriei

despre 12 - 15 porții

grad de dificultate mediu 100 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii