Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri cu flori din fondant

Fursecuri colorate pentru momente aromate

despre 24 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu flori din fondant

Adițional:

Tavă de copt (30 x 40 cm)
Hârtie de copt

Pentru aluat:

225 g făină
100 g zahăr
75 g unt
100 g miere
1 ou

Pentru decorare:

Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
200 g Fondant Dr. Oetker
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Colorant alimentar verde Dr. Oetker
Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Ornamente Bobițe dulci Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat

Într-un vas de mixat se adaugă făina cu zahărul. Se topesc mierea și untul și se adaugă peste amestecul de făină cu zahăr. Se adaugă oul și se amestecă totul, până la obținerea unei compoziții omogene. Se tapetează tava cu hârtie de copt. Cu ajutorul a două lingurițe, se distribuie aluatul în tavă, sub forma unor bănuți. Se introduce tava la cuptor.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 12 - 15 Minute

2

Decor

Se colorează fondantul în culorile dorite și se întinde în strat subțire pe masa de lucru, pudrată în prealabil cu zahăr pudră. Din fondant se formează „petalele”, iar cu ele se decorează fursecurile pentru a forma „florile”. Mijlocul „floricelelor” se ornează cu Bobițele dulci de zahăr.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii