Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Rețeta: Fursecuri elvețiene cu unt

Rețetă rapidă pentru zilele de sărbătoare

aprox. 100 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri elvețiene cu unt

Pentru aluat:

250 g unt (nesărat), moale
250 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
2 ouă - 2 gălbenușuri
1 priză sare
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
500 g făină de grâu

Pentru ungere:

2 gălbenușuri
1 lingură smântână

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 180°C (cuptorul cu aer cald la 160°C ).

2

Se pune untul într-un castron și se freacă spumă. Se adaugă amestecând cu telul celelalte ingrediente pentru aluat (făina se adaugă prin cernere). Se amestecă până ce se obține un aluat omogen. Se împachetează aluatul într-o folie de prospețime și se păstrează la rece circa 60 de minute. Se rulează apoi aluatul într-o foaie cu grosimea de circa 5 mm din care se decupează forme folosind șabloanele de decupare preferate. Se ung cu gălbenușurile frecate cu smântână. Se așază în tavă, se introduce tava în cuptor și se coace pe grătarul din mijloc circa 13 minute.

3

Se lasă să se răcească apoi se pot servi.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri elvețiene cu unt

Per porție / bucată Per 100 g / ml