Flag

Mini prăjituri cu glazură multicoloră

20 bucăți
Medie
20
Decorarea mini prăjiturilor cu glazură multicoloră, un spectacol de culoare și creativitate
Descoperiţi magia culorilor odată cu decorarea mini prăjiturilor cu glazură multicoloră. Adăugați o notă de eleganță cu fondantul, margaretele decor și ornamentele din flori de zahăr. Gustul este şi el desăvârşit, surprinzând de la glazura răcoritoare de lămâie şi până la intensitatea ciocolatei ...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru mini prăjituricu glazură multicoloră
Glazură lamâie Dr. Oetker
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
Fondant Dr. Oetker
Margarete decor Dr. Oetker
Ornamente Flori de zahăr Dr. Oetker
Ornamente Confetti vesele Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
Picture - Fondant Dr. Oetker
Picture - Ornamente Flori de zahăr Dr. Oetker
Picture - Ornamente Confetti vesele Dr. Oetker
1

Preparare

Picture - Mini prăjituri cu glazură multicoloră 1

Se coace mixul preferat de prăjituri în forme mici de copt. Ungeți din plin cu unt formele de copt, apoi tapetați-le cu făină înainte de a le umple cam 3/4 cu aluat. În acest fel prăjiturile nu se vor lipi de forma de copt și astfel micile detalii nu vor fi distruse la scoaterea din formă. Prăjiturile se lasă în forma de copt încă 10 minute după coacere, apoi se scot şi se lasă să se răcească complet înainte de a începe decorarea.

2
Picture - Mini prăjituri cu glazură multicoloră 2

Se frământă delicat fondantul gata de întins și se întinde într-o foaie cu grosimea de aproximativ 3 mm.

3
Picture - Mini prăjituri cu glazură multicoloră 3

Se decupează din foaia de fondant, folosind un șablon adecvat, mici floricele.

4
Picture - Mini prăjituri cu glazură multicoloră 4

Se așază câte o floare în palma curată și se apasă în mijloc folosind o ustensilă cu bilă sau capătul cozii unei pensule în așa fel încât petalele să se îndoaie în sus. Pentru flori puțin mai mari se subțiază petalele folosind ustensila cu bilă sau capătul cozii unei pensule, pentru aceasta este de ajutor dacă floarea se așază pe o suprafață moale cum ar fi de exemplu pe un prosop de bucătărie împăturit. Se repetă operația și cu alta culoare de fondant, după preferințe.

5
Picture - Mini prăjituri cu glazură multicoloră 5

Se pune o picătură de apă în centrul unei flori mai mari, iar deasupra în mijloc se așază floarea mai mică. Apoi se pune o picătură de apă în centrul florii mici și se pune o confettie. Se lasă deoparte pe o hârtie de copt pentru a se usca – astfel florile se vor lipi una de cealaltă.

6
Picture - Mini prăjituri cu glazură multicoloră 6

Se netezește partea de sus a mini prăjiturilor astfel încât acestea să poată fi așezate fix pe un platou de prăjituri. Se pregătește glazura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi se adaugă colorant după preferință, se amestecă și se stoarce o cantitate generoasă de glazură în jurul marginilor mini prăjiturilor și se lasă să se scurgă frumos pe laterale.

7

Decorare mini prăjituri cu glazură multicoloră

Picture - Mini prăjituri cu glazură multicoloră 7

Se presară cu confetti, se adaugă florile mici decor, margaretele decor și florile preparate anterior din fondant. Se presară confetti pe prăjituri. Umezeala va dizolva florile mici din napolitane și margaretele decor de aceea prăjiturile nu trebuie ținute în frigider.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.