Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Minirulade cu nuci

Pe cât de mici, pe atât de gustoase

despre 20 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Minirulade cu nuci

Pentru umplutură:

200 g nuci
100 g biscuiți cu unt și cereale integrale
2 albușuri
1 praf sare
100 g unt moale
100 g Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
2 gălbenușuri
1 plic Finesse coajă rasă de portocale Dr. Oetker

Pentru ungere:

150 g unt

Pentru aluat:

250 g aluat pentru foietaj

Pentru decorare:

Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Tava de copt se unge și se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește

2

Umplutura: Nucile se mărunțesc. Se pun biscuiții într-o pungă și se presează cu sucitorul de câteva ori peste ei, până se fărâmițează. Albușurile se amestecă cu sarea și se bat spumă într-un vas de mixat, folosind mixerul. Într-un alt vas, se freacă spumă untul, cu mixerul, folosind spiralele de frământat. Se adaugă zahărul pudră, puțin câte puțin, până când se obține o compoziție omogenă. Se încorporează gălbenușurile, fiecare gălbenuș se bate cca. jumătate de minut, folosind mixerul, la viteza cea mai mare. Apoi se adaugă și se încorporează biscuiții și albușurile bătute spumă.

3

Aluat: Untul se topește. Foile de aluat se taie pe jumătate și se ung cu puțin unt. Pe fiecare foaie se întinde câte o lingură din umplutură, pe o treime din suprafața foii (marginea aluatului se păstrează fără umplutură, aproximativ 1 cm). Se rulează foile, iar miniruladele se așază în tavă. Durata de coacere: cca. 18 minute. Miniruladele se pudrează cu zahăr pudră. Se servesc calde.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii