Flag

Negrese vegane

9 bucăți
Ușoară
20
Înlocuiți untul obișnuit cu ulei de nucă de cocos și laptele cu alternative vegetale pentru a crea cele mai delicioase negrese de post!
Savurați negresele de post, o rețetă care transformă desertul tradițional într-o variantă vegană delicioasă. Uleiul de nucă de cocos conferă o textură moale și o notă subtilă exotică, zahărul tos asigură dulceața perfect echilibrată, iar ciocolata neagră garantează un gust intens și o aromă speci...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteți folosi lapte de migdale în loc de lapte de soia.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru negrese de post
150 mlulei de nucă de cocos
200 gzahăr tos
100 gciocolată neagră
200 mlBăutură din soia Inedit simplă
15 mlzeamă de lămâie (o lingură sau zeama de la jumătate de lămâie)
150 gfăină
0,5 plicuriPraf de copt Dr. Oetker (5 grame)
50 gCacao Dr. Oetker
50 gciocolată neagră (tocată)
1 lingurițăEsență naturală de vanilie Madagascar (5 ml)

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker (5 grame)
1

Se preîncălzește cuptorul la 180°C (cuptorul cu ventilator la 160°C, iar la cel pe gaz treapta 4). Se tapetează cu hârtie de copt o formă pătrată cu latura de 20 cm. Se adaugă zeama de lămâie în laptele de soia și se amestecă până când începe să se îngroașe și să se coaguleze, apoi se lasă deoparte.

2

Se pun uleiul de nucă de cocos și ciocolata într-un vas rezistent la căldură. Vasul se aşază peste o cratiță cu apă care abia fierbe (baie de aburi). Se amestecă până se topește amestecul, apoi se lasă deoparte să se răcească.

3

Într-un bol mare se amestecă făina, praful de copt, pudra de cacao și zahărul tos laolaltă.

4

Se încorporează apoi amestecul de ciocolată topită şi se adaugă laptele de soia și extractul de vanilie. Se amestecă până la omogenizare completă.

5

Compoziția se toarnă în forma de copt pregătită și se nivelează pentru o acoperire uniformă. Se presară ciocolata tocată deasupra și se coace timp de 30-35 de minute. Odată coaptă, centrul brownie-ului ar trebui să tremure ușor, iar părțile laterale să fie ferme. Negresa se va întări pe măsură ce se răcește.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 30 Minute

6

Odată răcit, se scoate negresa și se feliază în 9 bucăți. Negresa este acum gata să vă răsfețe!

  • Puteți folosi lapte de migdale în loc de lapte de soia.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.