Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pâine cu bicarbonat de sodiu

Fără drojdie

12 bucăți

grad de dificultate redus 30 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pâine cu bicarbonat de sodiu

Pentru aluat:

350 g făină albă de grâu
2 linguri zahăr brun
1 linguriță Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
sare (1/2 linguriță)
100 g unt moale (la temperatura camerei)
250 ml lapte bătut (sau iaurt de băut, kefir, sana)
1 ou

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un bol se amestecă făina, zahărul, bicarbonatul și sarea. Apoi se adaugă untul, iaurtul de băut și se amestecă cu spiralele de la mixer până se obține un aluat omogen. 

2

2

Din aluatul obținut se formează un rulou, apoi se împarte în 12 bucăți egale.

Cuptor electric 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 25 - 30 Minute