Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pâine cu mălai

Reţetă alternativă cu praf de copt și mălai, fără drojdie

6 porții

grad de dificultate redus 30 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pâine cu mălai

Pentru aluat:

150 g făină de porumb (mălai)
150 g făină albă de grâu
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
2 linguri zahăr
3 gălbenușuri
200 ml lapte (la temperatura camerei)
2 linguri iaurt
50 ml ulei
1 linguriță oregano (sau alt condiment)
sare (½ linguriță)
1 vârf de cuțit piper măcinat

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un vas pentru mixer se amestecă ingredientele uscate, se adaugă cele lichide, apoi condimentele. Se amestecă  cu  spiralele până se obține un aluat omogen.

2

2

Se coace într-o formă rotundă cu diametrul de aprox 23 cm tapetată cu hârtie de copt.

Cuptor electric 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 30 Minute

Se servește rece, tăiată în bucățele.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii