Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pâine naan

Fără drojdie

8 bucăți

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pâine naan

Pentru aluat:

250 g făină
1 praf sare
Praf de copt Dr. Oetker (1/2 linguriță)
120 g iaurt
2 linguri ulei
60 ml apă călduță

Pentru topping:

1 lingură unt
semințe de susan
semințe mac
coriandru măcinat
usturoi
pătrunjel

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un bol se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă sarea.

2

2

Apoi se adaugă iaurtul, apa și uleiul. Se amestecă cu spiralele de la mixer până se obține un aluat omogen.

3

3

Se unge cu ulei un castron și apoi se pune aluatul obținut. Se acoperă cu folie de prospețime și se lasă la loc cald 20-30 minute.

4

4

Se împarte aluatul în 7-8 bucăți egale.

5

5

Suprafața de lucru se pudrează cu făină, fiecare bucată de aluat se întinde cu sucitorul până se obțin foi subțiri și rotunjite în formă de lacrimă.

6

6

Aluatul se pune într-o tigaie antiaderentă. 

7

7

Cand bulele de aer s-au format deasupra și aluatul pare uscat, se întoarce pâinea și se coace și pe cealaltă parte.

8

8

Pâinea caldă se unge cu puțin unt aromat pe ambele părți.

Topping – mod de preparare

Se topește untul, apoi se adaugă după preferință condimentele. Se lasă la răcit.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii