Flag

Prăjitură Cappuccino

12 porții
Medie
30
Prăjitură cu cappuccino într-o porție de răsfăț gustativ
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru blat
Tavă pentru copt (25 x 30 cm)

Ingrediente

Pentru blat
1 cutieMix pentru Chec Dr. Oetker
1 linguriță rasăcafea solubilă
150 gunt moale
3ouă
60 mllapte
Pentru cremă
2 plicuriCremă pentru tarte Dr. Oetker
500 mllapte rece (de la frigider)
Pentru decor
1 plicSpumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
150 mllapte rece (de la frigider)
Cacao Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Mix pentru Chec Dr. Oetker
Picture - Cremă pentru tarte Dr. Oetker
Picture - Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
1

Pentru blat

Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru chec împreună cu margarina sau untul moale, ouăle, laptele și cafeaua solubilă. Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, pentru început la viteză mică, iar apoi la viteză maximă timp de 3 minute, până la omogenizare. Se toarnă aluatul în tavă și se netezește suprafața. Se introduce tava în partea de mijloc a cuptorului preîncălzit. După coacere blatul se lasă la răcit.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

2

Pentru cremă

Într-un vas înalt se toarnă 500 ml lapte rece. Se toarnă praful pentru cremă de tarte peste lapte și se amestecă cu mixerul 1 minut la viteză mică și apoi încă 1 minut la viteză mare. Crema astfel obținută se pune imediat peste blat.

3

Pentru decor

Într-un vas înalt se toarnă 150 ml lapte rece (de la frigider). Se toarnă conținutul plicului peste lapte. Se amestecă cu mixerul la viteză mică la început, apoi se bate 3 minute la viteză mare. După batere frișca se pune peste cremă. Se presară cacao.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.