Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu afine

Zemoasă si plină de fructe

despre 24 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu afine

Pentru aluat:

300 g făină
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
75 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
125 g brânză dulce degresată
100 ml lapte
100 ml ulei

Pentru umplutură:

750 g brânză dulce degresată
200 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
3 ouă
4 linguri ulei
2 plicuri Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
500 g afine congelate

Pentru aluatul sfărâmicios:

300 g făină
250 g unt moale
200 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker

Pentru decorare:

despre 50 g zahăr pudră

preparation

Mod de preparare

1

Se unge forma de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Aluatul: Făina cu praful de copt se amestecă într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă totul folosind spiralele de frământat ale mixerului, la început la viteză mică, apoi la viteză mare până ce se obține o compoziție omogenă (nu frământați mai mult decât este necesar, deoarece va începe să se lipească!). Din aluatul obținut se formează, pe un blat tapetat cu făină, un rulou care se pune apoi în forma de copt și se întinde.

3

Umplutura: Toate ingredientele, până la afine, se amestecă cu mixerul într-un vas. Compoziția obținută se întinde peste aluat, iar deasupra se presară afinele.

4

Aluatul sfărâmicios: Făina se pune într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă toate laolaltă până se obține un aluat sfărâmicios. Acesta se presară peste afine, apoi forma de copt se introduce în cuptor, în partea de mijloc a acestuia.

Cuptor electric 200 °C

Cuptor cu aer cald 180 °C

Durată de coacere: despre 45 Minute

5

Prăjitura se lasă la răcit în tavă, pe un grătar de bucătărie. Înainte de servire, se decorează cu zahăr pudră.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii