Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu brânză, nuci și mango

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu brânză, nuci și mango

Pentru aluat:

100 g nuci Caju
100 g unt
150 g biscuiți cu unt și cereale integrale

Pentru umplutură:

1 cutie compot de mango (masa scursă 225 g)
200 g frișcă
750 g brânză dulce degresată
100 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
3 ouă
10 - 15 picături Esențe de lamâie 38 ml Dr. Oetker
3 linguri lapte

preparation

Mod de preparare

1

Nucile Caju se taie mărunt și cca. jumătate din cantitate se pune deoparte pentru decorare. Pentru această prăjitură este necesară o forma de copt din sticlă (vas de yena, dimensiuni interioare de 30 x 26 cm), care se unge cu grăsime.

2

Untul se topește într-o cratiță mică. Biscuiții se introduc într-o pungă din plastic închisă bine şi se zdrobesc cu ajutorul unui sucitor. Biscuiții zdrobiți și o parte din nucile Caju rămase se încorporează în untul topit. Masa obținută se întinde omogen și se presează cu ajutorul unei linguri pe fundul formei de copt din sticlă.

3

Mango se lasă la scurs pe o sită, iar ulterior se pasează. Frișca se bate spumă tare, iar brânza, zahărul, zahărul vanilinat, ouăle, esența de lămâie și romul / laptele se amestecă laolaltă. Se încorporează frișca, iar compoziția astfel obținută se întinde peste blatul crocant. Piureul de mango se introduce într-un poș sau într-o pungă de plastic căreia i s-a tăiat un colț (diametrul orificiului de circa 1,5 cm). Piureul de mango se întinde în linii diagonale, peste umplutură, iar nucile Caju, puse deoparte, se presară deasupra. Forma din sticlă se introduce pe grătarul din mijloc al cuptorului.

Cuptor electric 200 °C

Cuptor cu aer cald 180 °C

Durată de coacere: 40 Minute

4

Prăjitura se lasă în forma de copt la răcit, pe un grătar de bucătărie

O prăjitură exotică

despre 20 bucăți

grad de dificultate redus 60 Minute
Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii