Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu brânză şi lămâie

O prăjitură cremoasă și foarte aromată

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu brânză şi lămâie

Formă rotundă de copt (Ø 26 cm):

Ingrediente:

280 g biscuiți digestivi
100 g unt
350 g brânză de vaci proaspătă
100 g zahăr
200 g iaurt
300 ml frișcă vegetală
1 plic Vege Gel Dr. Oetker
1 lămâie

preparation

Mod de preparare

Mod de preparare: Biscuiţii se zbrobesc şi se amestecă cu untul topit, apoi se întind uniform în forma cu inel formând un blat subţire. Brânza şi zahărul se amestecă cu o lingură de lemn sau cu mixerul până se omogenizează bine. Frişca vegetală (lichidă) se bate. Peste brânză se adaugă iaurtul, frişca vegetală bătută, coaja şi sucul de la o lămâie. Separat, în crăticioară se amestecă 100 ml apă rece cu conţinutul plicului de Vege‑Gel, folosind un tel. Se încălzeşte pe baie de apă până când amestecul se îngroaşă puţin şi devine uşor albicios. Acest amestec se adaugă repede peste cel cu brânză şi se omogenizează energic. Toată compoziţia se toarnă în forma cu inel peste blatul de biscuiţi. Se lasă 2 ore la rece şi se serveşte cu decor de lămâie proaspătă.