Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu lichior de ouă

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu lichior de ouă

Pentru aluat:

5 ouă
25 g zahăr pudră
2 plicuri Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
250 ml ulei
250 ml lichior de ouă
125 g făină
125 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
4 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker

Pentru decorare:

2 linguri zahăr pudră

preparation

Mod de preparare

1

Se unge forma de copt (Gugelhupf, Ø 22 de cm) și se tapetează cu făină.

2

Pentru aluat, se bat spumă ouăle, zahărul pudră și zahărul vanilinat folosind mixerul cu paletele de batere, la viteza cea mai mare.

3

Se încorporează uleiul și lichiorul de ouă. Se amestecă făina cu amidonul alimentar și cu praful de copt si se încorporează treptat în compoziția de lichior de ouă, folosind mixerul, la viteză mică.

4

Aluatul se toarnă în forma de copt, se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: 60 Minute

5

Prăjitura se lasă la răcit circa 10 minute în formă , apoi se răstoarnă pe un grătar de bucătărie.

6

Prăjitura cu lichior de ouă se pudrează cu zahăr pudră.

Cu alcool

despre 10 - 15 bucăți

grad de dificultate mediu 20 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii