Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură la cană

rețetă rapidă și de efect

4 cani

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură la cană

Ingrediente:

125 g struguri roșii fără sâmburi
1 plic Marțipan Dr. Oetker
200 g făină
16 g Garant pentru aluaturi dospite Dr. Oetker
1 ou
50 g unt sau margarină moale
100 ml lapte

preparation

Mod de preparare

1

Se spală boabele de struguri și se taie păstrându-se câteva pentru decor. Se răzuiește marțipanul, se ung cănile cu grăsime și se așează în tavă. Se preîncălzește cuptorul.

2

Pentru aluat se amestecă într-un bol Garantul cu făina. Se adaugă restul ingredientelor, cu excepția strugurilor și a marțipanului și se amestecă cu ajutorul mixerului timp de 2 minute până la omogenizare. Se încorporează apoi jumătate din cantitatea de marțipan și strugurii.

3

Cu ajutorul a două linguri se toarnă aluatul în 4 căni (rezistente la temperaturi înalte) și se umplu până la jumătatea. Se adaugă restul de marțipan și jumătățile de struguri păstrate pentru decor. Prăjiturile se coc în partea de jos a cuptorului.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii