Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură pufoasă cu vișine

Gust aromat de pandișpan cu vișine și aromă de citrice

20 porții

grad de dificultate redus 15 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură pufoasă cu vișine

Prepararea:

Tavă de copt (30 x 17 cm)
150 g făină
4 ouă
200 g unt
150 g zahăr
500 g vișine
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
2 Esență lămâie Dr. Oetker - fiole
1 plic Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Se pune untul într-un castron și se bate cu mixerul până devine spumos. Se adaugă zahărul și se amestcă în continuare. Se pune, treptat, câte un gălbenuș amestecându-se continuu. Se adaugă făina, în ploaie, și se continuă amestecatul, până se încorporează toate ingredientele. La final se adaugă albușul, bătut spumă, și se amestecă ușor cu lingura.
 

2

Se unge cu unt o tavă, după care se adaugă compoziția din castron.
Între timp se spală vișinele, se curăță de sâmburi și se lasă la scurs într-o strecurătoare. Se pun, pe deasupra compoziției, vișină lângă vișină până se acoperă întreaga suprafață a tăvii.

3

Se bagă tava în cuptorul preîncălzit unde se lasă, la foc potrivit, aproximativ 55 de minute. Se scoate, se presară pe deasupra cu zahăr pudră și se taie după ce se răcește.

Cuptor electric 170 °C

recipe.preparation.gas 170 °C

Groove/Height: central

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii