Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjiturele fragede cu ghimbir

Gustare cu musli

despre 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjiturele fragede cu ghimbir

Pentru aluat:

Tavă de copt (24 x 24 cm)
100 g ghimbir confiat tăiat mărunt
200 g făină
1 linguriță Praf de copt Dr. Oetker
125 g unt sau margarină moale
1 plic Zahăr vanilinat bourbon Dr. Oetker
2 ouă
4 linguri miere sau sirop de arțar
50 ml lapte
100 g Musli cu ciocolată Vitalis Dr. Oetker sau musli crocant cu nuci

preparation

Mod de preparare

1

Într-un bol pentru mixer se amestecă făina cu praful de copt. Restul ingredientelor (mai puțin ghimbirul și musli) se adaugă peste făină și se omogenizează cu ajutorul unui mixer, timp de 1 minut, la viteză mică și apoi 2 minute la viteză mare. Se adaugă ghimbirul și musli.

2

Cu ajutorul a 2 lingurițe, se așează aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt, în bucățele de dimensiunea unui ou, la suficient spațiu una de cealaltă deoarece aluatul se va lăsa în cuptor.

3

Se coc timp de 20 de minute, în partea de mijloc a cuptorului.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: 20 Minute

4

După coacere, prăjiturile se lasă la răcit cu hârtia de copt pe un grătar.

5

După răcire se pot păstra pentru mai mult timp în cutiuțe pentru prăjituri.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii