Flag

Salam de biscuiți cu foi de napolitană

6 porții
Ușoară
15
Un desert rapid, ușor de realizat și foarte aromat
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
1 cutieMix pentru salam de biscuiți
50 gfoi pentru napolitane - tăiate mărunt
50 gunt
40 grahat (2 cuburi)
25 gFulgi de nucă de cocos Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Mix pentru salam de biscuiți
Picture - Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
1

Biscuiții se sfărâmă cu sucitorul sau se dau prin robot și se amestecă într-un castron, împreună cu rahatul și cu foile pentru napolitane.

2

Într-o crăticioară se pune la fiert laptele, apoi se adaugă untul. După fierbere, se pune şi mixul pentru salam de biscuiți.

3

Se adaugă amestecul din biscuiți, rahat şi foi de napolitane, apoi se omogenizează totul ușor cu o spatulă. Se întinde pe masa de lucru o folie alimentară, se presară fulgii de cocos și se toarnă compoziția. Se modelează sub formă de salam și apoi se rulează folia în jurul compoziției. Se servește după două-trei ore de stat la rece.