Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Salam de biscuiți cu foi de napolitană

Un desert rapid, ușor de realizat și foarte aromat

6 porții

grad de dificultate redus 15 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Salam de biscuiți cu foi de napolitană

Pentru aluat:

1 cutie Mix pentru salam de biscuiți
50 g foi pentru napolitane - tăiate mărunt
50 g unt
40 g rahat (2 cuburi)
25 g Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Biscuiții se sfărâmă cu sucitorul sau se dau prin robot și se amestecă într-un castron, împreună cu rahatul și cu foile pentru napolitane.

2

Într-o crăticioară se pune la fiert laptele, apoi se adaugă untul. După fierbere, se pune şi mixul pentru salam de biscuiți.

3

Se adaugă amestecul din biscuiți, rahat şi foi de napolitane, apoi se omogenizează totul ușor cu o spatulă. Se întinde pe masa de lucru o folie alimentară, se presară fulgii de cocos și se toarnă compoziția. Se modelează sub formă de salam și apoi se rulează folia în jurul compoziției. Se servește după două-trei ore de stat la rece.