Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tiramisu

Un desert cremos, irezistibil de gustos

despre 4 porții

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tiramisu

100 ml lapte
100 ml smântână dulce (32% grăsime)
1 plic Cremă Tiramisu Dr. Oetker
100 g pișcoturi
200 ml Espresso rece
1 lingură coniac
2 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker

Pentru decorare:

Cacao Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Se prepară crema Tiramisu conform indicațiilor de pe plic, dar folosind 300 ml lapte și 100 g smântână dulce

2

Pișcoturile se așază într-o formă de desert. Se amestecă espresso-ul cu coniacul și cu zahărul vanilinat și cu aceste amestec se stropesc pișcoturile. Crema preparată se toarnă deasupra, apoi desertul se pune pentru 2-3 ore la rece.

3

Decorare: Pudrați prăjitura cu cacao.

Informații nutriționale pentru rețeta Tiramisu

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii