Flag

Tort inimă de ciocolată

8 - 10 felii
Medie
60
Această rețetă de tort în formă de inimă este perfectă pentru orice chocoholic îndrăgostit!
Fie că îl împărţiţi cu persoanele dragi sau îl savuraţi într-un moment special, acest tort în formă de inimă este mai mult decât un desert - este o expresie a emoțiilor profunde. Așa că lăsaţi-vă cuceriţi de aroma inconfundabilă a ciocolatei și bucuraţi-vă cu adevărat de acest tort inimă de cioco...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Această prăjitură poate fi făcută în forme rotunde de 2 x 20 cm (8 inchi) unse și tapetate. Împărțiți amestecul între cele 2 forme de tort. Gătiţi la 180˚C/gaz 4 timp de 30 - 40 de minute.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru tort în formă de inimă
50 gciocolată extra neagră
115 gunt nesărat moale
225 gzahăr brun
150 mliaurt natural
200 gfăină
25 gCacao Dr. Oetker
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
2,5 gBicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
2,5 mlEsență naturală de vanilie Madagascar
2ouă medii
Pentru decorarea tortului inimă de ciocolată
400 gCremă pentru prăjituri cu gust de ciocolată Dr. Oetker
200 gfructe de pădure proaspete amestecate
Ornamente Dragoste în tonuri de roz Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
Picture - Ornamente Dragoste în tonuri de roz Dr. Oetker
1

Preîncălziți cuptorul la 180C/170C Ventilator. Rupeți ciocolata într-un castron mic și puneți-o peste o cratiță cu apă clocotită.

2

Folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul împreună într-un castron mare până se omogenizează.

3

Amestecați ouăle și iaurtul; adăugați-le în amestec împreună cu celelalte ingrediente. Bateți împreună încă 2 minute.

4

Puneți amestecul într-o tavă în formă de inimă de 10 inchi (25,5 cm) (unsă și tapetată pe bază) și coaceți la cuptor timp de 40 – 45 de minute. Se răcește în tavă timp de 15 minute înainte de a se scoate pe un grătar de răcire.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 40 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C

5

Decorarea tortului în formă de inimă

Întindeți cremă pentru prăjituri cu gust de ciocolată deasupra prăjiturii, trecând cuțitul pe orizontală pentru a face un model. Puneți deasupra inimioarele decorative și fructele de pădure și serviți!

  • Această prăjitură poate fi făcută în forme rotunde de 2 x 20 cm (8 inchi) unse și tapetate. Împărțiți amestecul între cele 2 forme de tort. Gătiţi la 180˚C/gaz 4 timp de 30 - 40 de minute.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.