Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Gelatină albă

Gelatină albă

Gelatina fin mărunțită albă este un produs de origine animală, cu modalități de utilizare variate, care servește ca întăritor pentru jeleuri, aspic, creme de prăjituri.

Prin încălzire urmată de răcire, gelatina se leagă cu apa, formând un gel elastic consistent.

Un plic de gelatină este suficient pentru 500 ml lichid.

Sfaturi:

1. Fierberea distruge gelatina.

2. Recomandăm mărirea cantității de gelatină atunci când se folosesc multe fructe acre sau folosirea lor în combinație cu fructe mai puțin acre.

3. Fructele crude precum ananasul, papaya, kiwi sau smochinele trebuie opărite înainte de a se folosi în jeleuri.

Ingrediente alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.

Mai multe informații despre produs

Utilizare: Asigură reușita garantată a jeleurilor de legume sau a aspicului a cremelor sau prăjiturilor.

Capacitate: 10g