Flag

Biscuiți inimioară

12 bucăți
Ușoară
30
Biscuiți în formă de inimioară sunt un cadou minunat pentru cei mai buni prieteni, iubiți, iubite, soți și soții!
Această delicioasă rețetă de biscuiți în formă de inimioară aduce o notă de dragoste și bucurie în rutina culinară! Sunt potriviţi pentru momentele speciale, fie că este vorba despre Ziua Îndrăgostiţilor sau Ziua Mamei. Biscuiții în formă de inimioară devin adevărate bijuterii ce pot îndulci oric...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
După ce ați tăiat fondantul în formă, lăsați să stea puțin pentru a se întări. Permiteți fondantului să se întărească. Astfel, inima nu se va întinde și nu îşi va schimba forma.
Dragostea vine în toate formele, dimensiunile și culorile. Prin urmare, obțineți curcubeul sau folosiți culoarea preferată pentru a face acești biscuiți cu fondantul și colorantele alimentare Dr. Oetker.

Rețetă de la Lisa din Sweet Magazine
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Cookie-uri
Mix pentru biscuiți
1ou
150 gunt
20 mllapte
Decor
Fondant Dr. Oetker
Creioane pentru decor Dr. Oetker
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Fondant Dr. Oetker
Picture - Creioane pentru decor Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
1

Biscuiți în formă de inimioară

Mixul cu care mergeţi la sigur pentru a prepara o mulțime de biscuiți. Pentru prepararea aluatului se adaugă 1 ou, 150 g unt, 20 ml lapte. Se pun într-un vas și se amestecă cu spiralele mixerului până se omogenizează compoziția. Aluatul se întinde pe masa de lucru cu ajutorul unui sucitor, apoi se decupează în forma de inimă. Biscuiții se așază într-o tavă pentru copt tapetată cu hârtie și se coc în partea de mijloc a cuptorului. Timp de coacere 20 de minute (cuptorul electric 180 grade, treapta 2-3 cuptorul cu gaz). Cuptorul trebuie preîncălzit înainte.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 20 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

2
Picture - Biscuiți inimioară 1 of 2

După ce biscuiții s-au copt și s-au răcit, ungeți cu puțină dulceață fără semințe, diluată cu apă clocotită. Nu veți avea nevoie de mult, doar cât să faceți suprafața lipicioasă.

3
Picture - Biscuiți inimioară 2 of 2

Întindeți fondantul la aproximativ 3 mm grosime. Folosiți același tăietor pe care l-ați folosit pentru biscuiți și tăiați fondantul. Lăsați câteva minute să se întărească, apoi îl puteți pune pe biscuiți. Fondantul se poate amesteca împreună cu colorantul alimentar roșu pentru a crea diferite nuanțe.

4

Decorare

Picture - Biscuiți inimioară 3

Folosiți creioanele pentru decor Dr. Oetker pentru a scrie mesaje pe biscuiții.

  • După ce ați tăiat fondantul în formă, lăsați să stea puțin pentru a se întări. Permiteți fondantului să se întărească. Astfel, inima nu se va întinde și nu îşi va schimba forma.
    Dragostea vine în toate formele, dimensiunile și culorile. Prin urmare, obțineți curcubeul sau folosiți culoarea preferată pentru a face acești biscuiți cu fondantul și colorantele alimentare Dr. Oetker.

    Rețetă de la Lisa din Sweet Magazine
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.