Flag

Cremă de vanilie cu făină

12 bucăți
Ușoară
60
Crema de vanilie cu făină este o umplutură catifelată, preparată cu grijă din vanilie, lapte, zahăr și făină.
Această umplutură catifelată, pregătită cu atenție din ingrediente simple precum vanilie, lapte și făină, adaugă un gust delicios desertului dumneavoastră, fie că este folosită pentru a umple tortul, eclere sau alte prăjituri.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Recomandăm pentru forma de Ø 24 cm.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru crema de vanilie
750 mllapte
100 gfăină
100 gzahăr
4ouă
1 batonPăstaie vanilie Bourbon Dr. Oetker
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 prafsare

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Se separă albușurile de gălbenușuri. Se bat gălbenușurile puțin și apoi se amestecă bine cu zahărul și făina.

2

Se fierbe laptele cu zahărul vanilinat și batonul de vanilie.

3

După fierbere, se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se răcească.

4

Se scoate batonul de vanilie din lapte și se toarnă laptele treptat peste amestecul de gălbenușuri, zahăr și făină.

5

Compoziția obținută se pune la foc mic și se fierbe crema, amestecând continuu.

6

Se bat albușurile spumă și se adaugă în compoziția fiartă de gălbenușuri, atunci când această s-a răcit puțin.

  • Recomandăm pentru forma de Ø 24 cm.