Flag

Crema de vanilie pentru cremșnit (crema fiartă)

15 bucăți
Ușoară
60
Crema de vanilie pentru cremșnit este o umplutură delicioasă și cremoasă folosită în prepararea celebrului desert cremșnit.
Cu o textură catifelată și aroma inconfundabilă, crema de vanilie pentru cremșnit este esența gustului delicios al cremșnitului. Crema de vanilie îmbină perfect straturile de foietaj crocant cu dulceața și bogăția sa, adaugând o notă de rafinament și savoare.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru crema de vanilie
6ouă
160 gfăină
1 llapte
50 gunt
250 gzahăr tos
2 plicuriZahăr Vanilinat Dr. Oetker
5 gsare

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Se separă ouăle. Albușurile se bat cu 100 g zahăr până se obține o spumă tare (bezea).

2

Restul de zahăr și gălbenușurile se amestecă într-un vas până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă 200 de lapte și făină, treptat.

3

Laptele rămas se pune la fiert cu zahărul vanilinat, apoi se amestecă în compoziția de gălbenușuri.

4

Se pune la bain-marie sau foc mic și se fierbe până se îngroașă (aprox. 6 minute).

5

În compoziția fierbinte se adaugă albușurile bătute și, la final, untul.


Crema se folosește pentru 3 foi de Cremșnit.