Flag

Cremă de vanilie pentru eclere

10 porții
Ușoară
80
Crema de vanilie are o textură fină și catifelată, cu o aromă intensă ce adaugă un gust dulce și parfumat desertului.
Cremoasă si dulce, această cremă de vanilie este partenerul perfect pentru cojile crocante ale eclerelor. Cu doar câțiva pași simpli, veți obține o cremă de vanilie de înaltă calitate, perfectă pentru a satisface pofta de dulce și pentru a impresiona la orice ocazie.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru crema de vanilie
6albușuri
6gălbenușuri
160 gfăină
300 gzahăr
500 mllapte
50 gunt moale
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
5 gsare

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Pentru crema de vanilie

Albușurile se bat spumă, apoi se adaugă 100 g zahăr și se continuă baterea până se obține o bezea.

2

Laptele și zahărul vanilinat se pun la fiert.

3

Într-un vas se amestecă gălbenușurile, restul de zahăr, făina și puțin lapte (2-3 linguri).

4

Pe bain-marie se pune laptele în gălbenușuri și se fierbe până se îngroașă. Se adaugă bezeaua și untul, încet.

5

Cojile de eclere se umplu cu crema caldă.