Pentru baza de avocado, pasează fin avocado cu zahăr, mascarpone și lapte, apoi congelează compoziția.
Pentru siropul de lime, fierbeți coaja rasă împreună cu zahărul și apa, la foc mic, până când capătă o consistență de sirop.
Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pentru baza de lime, amestecați sucul de lime cu apa și zahărul. Dizolvați gelatina și încorporați-o în amestec. Adăugați 5 linguri de sirop de lime (fără coajă rasă) și congelați compoziția.
Scoateți bazele de avocado și lime din congelator cu aproximativ 20 de minute înainte de servire. Bateți-le cu mixerul (cu paletele pentru amestecare) după ce s-au decongelat parțial.
Porționați sorbeturile în pahare sau boluri răcite și serviți-le cu siropul de lime rămas și coaja rasă.
Rețete asemănătoare
Deserturi cremă
Deserturi cremă