Flag

Sorbet din căpșuni

6 porții
Ușoară
20
Sorbet din căpșuni: desert răcoritor și natural, realizat din căpșuni proaspete, fără adaos de lactate. O explozie de gust și prospețime.
Sorbetul din căpșuni este un desert răcoritor și sănătos, preparat cu căpșuni proaspete, fără adaos de lactate sau grăsimi. Cu o textură fină și o aromă intensă de căpșuni, acest sorbet este o alegere excelentă pentru cei ce doresc să se răsfețe cu un desert natural și delicios. Încântați-vă simț...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru prepararea sorbetului se pot folosi și căpșuni congelate. Acestea se lasă puțin să se dezghețe și apoi se pasează conform instrucțiunilor.
Recipe Tips
Sorbetul se poate servi pur și simplu ca un desert.
Recipe Tips
Sorbetul se poate servi și sub forma unui cocktail cu Schweppes Ginger Ale, suc de mere sau vin spumant decorat cu căpșuni, zmeură, felii de lămâie sau frunze de plante aromate.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru sorbet din căpșuni
500 gcăpșuni
100 mlsirop de căpșuni
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1

Prepararea sorbetului din căpșuni

Căpșunile se spală, se curăță, se taie fin și se pasează împreună cu siropul, coaja rasă de lămâie și cu zahărul vanilat. Piureul obținut se toarnă într-un bol întins și se congelează amestecând din când în când.

2

Servirea sorbetului din căpșuni

După ce piureul s-a congelat, sorbetul se pune în pahare de cocktail folosind o lingură.

  • Pentru prepararea sorbetului se pot folosi și căpșuni congelate. Acestea se lasă puțin să se dezghețe și apoi se pasează conform instrucțiunilor.
  • Sorbetul se poate servi pur și simplu ca un desert.
  • Sorbetul se poate servi și sub forma unui cocktail cu Schweppes Ginger Ale, suc de mere sau vin spumant decorat cu căpșuni, zmeură, felii de lămâie sau frunze de plante aromate.