Flag

Spumă de căpșuni

5 porții
Ușoară
30
Un deliciu cremos, rece, plin de prospețime!
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru spumă de căpșuni
500 gcăpșuni
80 gzahăr
500 mlfrișcă lichidă
1 plicGelatină albă Dr. Oetker
100 mlapă călduță

Afișare produse

Picture - Gelatină albă Dr. Oetker
1

Se curăță și se spală căpșunile.

2

Cu ajutorul unui mixer se pasează jumătate din cantitatea de căpșuni împreună cu zahărul. Cealaltă jumătate de căpșuni se taie mărunt.

3

Se bate frișca cu mixerul la treapta medie de viteză, iar gelatina se dizolvă în apă conform indicațiilor de pe plic.

4

Se amestecă gelatina, piureul de căpșuni, bucățelele de căpșuni și frișca, iar compoziția rezultată se pune în pahare.

5

Se ține la frigider timp de 1 oră.